MEDIER OG MENNESKER

Tag med os ind i Kulturen

Hvad får du ud af det?  

Målet er, at du bliver god til at tage ansvar for dit skolearbejde og til at deltage i gruppearbejde. At du bliver god til at fremlægge, forklare og argumentere samt at skrive og kommunikere i forskellige genrer.   

 

Hvad laver vi? 

Her undersøger vi menneskets rolle i (kultur)livet, i samfundet og i verdenshistorien. Vi formidler vores nye viden på skrift; i aviser, guider, plancher og blogs eller på video eller i billedfortællinger. Du skal arbejde målrettet på at styrke dine evner til undersøge, disponere, formidle og fremlægge opgaver – mens vi har det godt og sjovt. 

  • Vi besøger udstillinger, museer og aktuelle kulturelle begivenheder og skriver vores egen rejseguide til skolens Berlin-tur.  

  • Vi har timerne Job&Uddannelse sammen. Her har vi fokus på valget af ungdomsuddannelse bl.a. gennem arbejdet med en uddannelsesavis.  

  • Vi undersøger vores nærmeste omgivelser på byvandringer og dykker ned i globale madkulturer – og der er frit slag for gode forslag til spændende emner.  

 

Mennesker&Medier bliver dit faste holdepunkt på Østerbro10. Du bliver undervist af din kontaktlærer, der både er uddannet lærer og journalist med lang erfaring fra radio- og avisbranchen. Han holder samtaler med dig og skole/hjem samtaler med dine forældre i løbet af skoleåret.  

 

Vi glæder os til at se dig!

TCPH Akademi Logo RGB copy.jpg

Vi har også en særlig studiefagspakke til elever, der dyrker elitesport og er sportsligt godkendt af Team Copenhagen eller os.