KUNST OG DESIGN

Find din indre kunstner

Hvad får du ud af det? 

Her lærer du, at bruge din fantasi, kreativitet og visuelle kompetencer, og dine ideer og erfaringer fra den kunstneriske proces sættes i spil i det faglige rum. Du lærer arbejdsteknikker, evaluering og formidling, og dine praktiske evner bringes i samspil med din skolefaglige og personlige udvikling.   

  

Ideer omsættes til praksis  

Kunst&Design er for dig, der gerne vil arbejde kreativt og praktisk. Undervisningen har fokus på at realisere dine ideer, og vi følger den kreative proces fra tanke til virkelighed, hvor du hele tiden bliver udfordret i processen med at udforme dine egne design.  

  

Konkret  

Vi arbejder praktisk og konkret med:  

  • Street Art og performance  

  • Tegning, maleri og farvelære  

  • Fotografi og fotokomposition  

  • Design, formgivning, reklame og produktudvikling  

  • Skulptur og rumforståelse  

  • Udstilling og formidling af egne værker  

  

Vi finder inspiration i det offentlige rum, besøger museer, særudstillinger, gallerier og laver kreative opgaver for eksterne samarbejdspartnere.  

 Linjen giver dig en enestående mulighed for at arbejde i et praktisk, kreativt miljø, hvor din visuelle evner og fantasi er omdrejningspunktet for læring og den faglige dialog. 

  

Kunst&Design bliver dit faste holdepunkt på Østerbro10. Du bliver undervist af din kontaktlærer, som er cand. mag. i kunsthistorie. Hun holder samtaler med dig og skole/hjem samtaler med dine forældre i løbet af skoleåret.  

 

Vi glæder os til at se dig!